Term of Service | About Us | Get in Touch
Promo Catalog
Home » Product » 5/30 pcs 5 Inch 125mm Schuurpapier Disc Ronde Acht Zand Kuilen Lakens Grit 60 150 Haak en Ring Schuren Disc Emaille

5/30 pcs 5 Inch 125mm Schuurpapier Disc Ronde Acht Zand Kuilen Lakens Grit 60 150 Haak en Ring Schuren Disc Emaille

5/30 pcs 5 Inch 125mm Schuurpapier Disc Ronde Acht Zand Kuilen Lakens Grit 60 150 Haak en Ring Schuren Disc Emaille

(Rating : 5.0 from 3 Review)

US $ 3.20 US $ (- 0%)

5/30 pcs 5 Inch 125mm Schuurpapier Disc Ronde Acht Zand Kuilen Lakens Grit 60 150 Haak en Ring Schuren Disc Emaille,Koop van verkopers in China en van rond de hele wereld. Profiteer van gratis verzending, aanbiedingen beperkt in tijd, makkelijk retourneren en bescherming van de koper! Geniet van ✓Free verzending wereldwijd! ✓ Beperkte tijd te koop ✓Gemakkelijk rendement

5/30 pcs 5 Inch 125mm Schuurpapier Disc Ronde Acht Zand Kuilen Lakens Grit 60 150 Haak en Ring Schuren Disc Emaille are here :


Beschrijving:

100% nieuwe hoge kwaliteit.

Disc zand is ook een soort van schuurpapier. Het is een soort van conversie product van schuurpapier. De vorm is een perfecte cirkel. Het is gemaakt van schuurpapier roll back of dubbelzijdig tape, en dan op een ponsmachine en gesneden met een speciale cirkelvormige sterven. De gestempeld product is disc zand.

Disc zand kan worden onderverdeeld in twee types volgens de samenstelling van de plakken samengestelde, de backing disc zand en de achterkant stapel disc zand (ook bekend als zelfklevende disc zand en geborsteld disc zand); de geborsteld disc zand is Het is een niet-poreuze geborsteld disc schuurpapier en een geperforeerde schijf schuurpapier. De geperforeerde disc zand vergemakkelijkt de afvoer van afval uit de gaten terwijl de object wordt gepolijst, verbeteren de slijpen efficiëntie.

De geborsteld disc schuurpapier is verwerkt door lijmen of massaal de achterkant van de bijbehorende schuurpapier of schuurlinnen, en dan geponst en gesneden in een cirkelvorm of andere diverse vereist vormen; het kan gemakkelijk worden geplakt in een kleverige disc van een pneumatische slijpmachine of een power tool. Gebruikt up en gemakkelijk te vervangen.

Het verschil tussen de geborsteld stuk is dat de achterkant is geplant met flanel, die gemakkelijk te onderscheiden van de rubberen disc zand. De geborsteld stuk is gemakkelijker te vervangen dan de rubberen disc zand in gebruik, en de slijpen efficiëntie; het water kan worden gepolijst in het water, sterk verbeteren van de mate van slijtvastheid.

Specificatie:

Materiaal: Alumina

Maat: 125mm/5"

Aantal gaten: 8 gaten

Hoeveelheid: 5 pcs, 30 pcs (optioneel)

Kleur: rood zand oppervlak

Model: 60 #, 80 #, 100 #, 120 #, 150 # (optioneel)

Toepassingsgebied: hardware accessoires, kunststoffen, elektronica, auto-onderdelen, meubels, handwerk polijsten

Specificaties:

Breed toepasbaar, geschikt voor polijsten metalen, hout, jade enzovoort.

De gepolijste staaf plaat is gebruikt voor ondersteuning en is gemakkelijk te gebruiken.

Schuurpapier gecoat met aluminiumoxide en synthetische hars is ideaal voor verwerking alle hout, hout en metalen, van voorbewerken om fijn schuren.

60 stukken zijn gebruikt voor grof slijpen van ruwe oppervlakken, 80-120 stuks voor oppervlak homogenisering en kleine ruwheid slijpen.

Dit product heeft de kenmerken van professionele, veiligheid en laag verbruik. Het is voornamelijk gebruikt voor ontroesten, verf verwijderen, ontbramen en solderen van diverse complexe oppervlakken van metalen en niet-metalen materialen in meubels, automobiel en jacht industrieën.

Pakket Inbegrepen:

5 * schuurpapier of 30 * schuurpapier

Other Products :

US $